SERVICIILE NOASTRE

Oferim clientilor nostri servicii de inalta calitate prin echipamente profesionale de sudura si electrofuziune pentru tevi de polietilena si fitinguri din PEHD, impreuna cu personal specializat si autorizat.

Delta BASIC este un aparat de sudura de santier cu element termic de contact utilizat la executarea sudurilor a tevilor sau a racordurilor din polietilena, polipropilena si alte materiale termoplastice, in vederea realizarii de retele de transport si distribuie a gazelor, apei sau a altor fluide sub presiune.

Sudarea T-urilor, a coturilor, Y-urilor sau a crucilor se va face dupa ce a fost demontata partea din dreapta a bacului fix.

Delta BASIC este un aparat care permite sudarea elementelor din PE 100 prin metoda sudurii cu dubla presiune.

Utilizarea acestui aparat de sudura se face numai de catre personal instruit si calificat conform normativelor in vigoare.

Materiale sudabile: Polietilena PE-HD: PE 80 (MRS 8), PE 100 (MRS 10), Polipropilena PP si alte materiale termoplastice.

  • Aparat de sudura RITMO DELTA BASIC 160, gama de lucru 63-160 mm
  • Aparat de sudura RITMO DELTA BASIC 250, gama de lucru 75-250 mm
  • Aparat de sudura RITMO DELTA BASIC 315, gama de lucru 90-315 mm
  • Aparat de sudura RITMO DELTA BASIC 630, gama de lucru 355-630 mm
  • Extuder portabil STARGUN
  • Miniwelder Geo 2 pentru folie HDPE
  • Aparat de sudura electrofuziune Elektra
  • Generatoare de electricitate de inalta calitate
creare site web inchiriere avion privat Cazare pensiune Bran Moieciu panouri radiante incalzire in pardoseala oferte cazare munte gradinita privata Iasi
beton imprime perpignan beton imprime charleroi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo cazare regim hotelier Resita Cabina foto Iasi Asigurari RCA Radauti Incalzire electrica in pardoseala beton amprentat cabinet stomatologic pantelimon consultatie oftalomologie sector 3 beton amprentat constanta
Transport persoane Romania Germania traduceri autorizate Iasi
Epilare cu ceara Iasi Béton imprimé Paris expert contabil iasi