DESPRE NOI

DESPRE NOI
  • PROFESIONALISM.
  • PROMPTITUDINE.
  • SERIOZITATE.
  • DEDICARE
  • EFICIENTA.
  • DURABILITATE


SC Sudoplast SRL este o companie privata cu capital 100% romanesc, care si-a inceput activitatea in anul 2015, avand ca obiect principal de activitate sudura  a tevilor de polietilena de inalta densitate, cu aparate de sudura Ritmo.

Compania noastra va pune la dispozitie spre inchiriere, echipamente de sudura si electrofuziune pentru tevi si fitinguri din PEHD, impreuna cu personal specializat si autorizat I.S.C.I.R.

Prin mentinerea unor standarde ridicate de calitate in ceea ce priveste sudura a tevilor de polietilena de inalta densitate, prin rapiditatea executiei lucrarilor si sistemul de livrare prompta a comenzii, s-a reusit surclasarea dezavantajului de a fi situati in provincie. Preturile competitive practicate si respectarea angajamentelor asumate au contribuit la dezvoltarea unor relatii durabile cu partenerii nostri din intreaga tara. Increderea acordata atat de ei, cat si de furnizorii nostri ne onoreaza si ne obliga, in acelasi timp.

SC SUDOPLAST SRL adauga experientei in domeniul serviciilor de sudura  a tevilor de polietilena de inalta densitate, flexibilitatea si deschiderea necesare dezvoltarii permanente in industria in care ne desfasuram activitatea.

Adaptarea la cerintele pietei se face din mers, respectand atat profilul clientilor, cat si valoarile companiei. Prin atitudinea pozitiva pe care am adoptat-o, am reusit sa castigam increderea tuturor partenerilor nostri.

Respectarea angajamentelor pe care SC SUDOPLAST SRL si le-a asumat nu ar fi posibila fara cunoasterea si aplicarea celor mai noi tehnologii in domeniu. Politica de achizitii, la fel ca si investitiile in specializarea personalului reflecta interesul sustinut pentru realizarea acestui obiectiv si refuzul oricarui compromis in legatura cu standardele de calitate.

creare site web realizare site web montaj tapet hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid hormigon impreso madrid beton amprentat beton amprentat constanta
panouri tip sandwich
Transport persoane Romania Germania creare website traduceri autorizate Iasi
Epilare cu ceara Iasi expert contabil iasi
realizare site web